Zoekt u als ZZP’er een administratiekantoor in Utrecht of omgeving?

Ook vanuit de Meern, Vleuten, Harmelen en IJsselstein kunt u bij ons terecht

U bent zelf ZZP’er en op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van IJsselstein, Harmelen, Vleuten, de Meern of Utrecht? Dan moet u bij Administratiekantoor Sturkenboom zijn. Wij staan u bij met hulp bij al uw administratieve taken. Wij leveren kwaliteitsvolle dienstverlening voor zowel startende als reeds bestaande ondernemers. Wij verzorgen uw volledige boekhouding, van financiële en salarisadministratie tot de aangifte van uw winstbelasting. Ook kunt u uw administratie online zelf bijhouden. Dit alles tegen scherpe prijzen! Vraag eenvoudig en snel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier!

Volledige administratie voor startende ondernemers

Oprichtend ondernemer Frans Sturkenboom is opgeleid CB belastingadviseur en is lid van het Register Belastingadviseurs. Bij ons in Utrecht kunt u zeker zijn van een hoogwaardige dienstverlening. Administratiekantoor Sturkenboom wordt erkend door het NOvAA en het NIVRA welke tegenwoordig zijn gebundeld in het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants). Ook wanneer u vanuit de omgeving van Harmelen, Vleuten, de Meern of IJsselstein komt, bent u bij ons van harte welkom. Waarvoor kunt u bij Administratiekantoor Sturkenboom als ZZP’er terecht?

  • Financiële administratie

De fin. boekhouding (online boekhouden behoort tot de mogelijkheden)

Het opstellen van de begroting en financiële rapporten zoals maand en kwartaaloverzichten

Jaarrapportage

  • Salaris administratie

Verzorging van uw gehele loonadministratie

  • Belastingen

Aangiften omzetbelasting

Aangiften loonbelasting/premie volksverzekering

Aangiften vennootschapsbelasting

Aangiften inkomstenbelasting

  • Startende ondernemers

Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Als ZZP’er bent u wellicht liever bezig met de zaken waarop uw bedrijf zich richt. Boekhouden is een specifiek vak en een kunst op zich. Daarom nodigt Administratiekantoor Sturkenboom u met plezier uit voor een vrijblijvend en informeel gesprek bij ons op kantoor. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en liggen op slechts enkele minuten van de A2. Neem nu contact op via ons contactformulier!

Meer gerelateerde pagina's over Administratiekantoor Utrecht, de Meern, Vleuten, Harmelen, IJsselstein: Administratiekantoor Utrecht, de Meern, Vleuten, Harmelen, IJsselstein - Boekhouder Utrecht, IJsselstein - Accountant Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein - Belastingadviseur Utrecht